top of page

Stoelmassage Bedrijven

Fit terwijl je zit: stoelmassages op het werk
Investeer in de gezondheid van de medewerkers. Een stoelmassage biedt preventie en verlichting van klachten, ontspanning en nieuwe energie. Het is ook een mooie blijk van waardering. De ervaring leert dat dit erg motiverend werkt binnen een bedrijf.

Zes redenen om te kiezen voor stoelmassage:

  • Het is effectief: de massage richt zich op de ‘kantoorklachten’ aan schouders, rug, nek en armen.

  • Het is stimulerend: de werknemer kan na de massage meteen met hernieuwde energie aan het werk

  • Het is efficiënt: de behandelingen geven in korte tijd ontspanning en nieuwe energie.

  •  Het is laagdrempelig: de massage wordt door de kleren heen gegeven.

  •  Het is tijdbesparend: de masseur kan op een dag 15 tot 20 massages achter elkaar geven

  •  Het is praktisch: de masseur neemt alles mee en de massageplek hoeft maar 3x3m2 te zijn.


Hoe werkt stoelmassage op de werkvloer?
Tijdens de massage zit je comfortabel in een speciale stoel die het hele lichaam ondersteunt. Ik neem rug, schouders, armen, handen, hoofd en nek onder handen, met extra aandacht voor vastzittende en stijve spieren. De massage op het werk gaat door de kleren heen, in overleg kan dit worden uitgebreid met een oliemassage op de huid.

Ik geef ook simpele tips om zelf te ontspannen tussen het werken door zodat werknemers grip kunnen krijgen op hun eigen stressklachten. 

Fiscale voordelen 

Stoelmassages kunnen fiscaal aftrekbaar zijn wanneer ze deel uitmaken van het Arbo-plan en de massages plaatsvinden tijdens werktijden. Bovendien kan de in rekening gebrachte BTW in mindering worden gebracht op de omzetbelasting. Door stoelmassages op te nemen in het Arboplan van het bedrijf, kunnen de uiteindelijke kosten na belastingaftrek zo'n 25 tot 40% lager uitvallen dan de initiële tarieven, wat aanzienlijke fiscale voordelen biedt. Dit betekent dat werknemers geen financiële bijdrage hoeven te leveren voor deze dienst, aangezien het bedrijf deze afneemt.

Lees hier meer.

Geïnteresseerd?

Maak dan een afspraak voor een gratis proefmassage en ervaar zelf of het een positieve bijdrage kan leveren aan de organisatie.

119948529_10158427493609277_174191808342
bottom of page