top of page

Over mij

Even voorstellen: mijn naam is Marijke de Raadt, ontspanningsmasseur op de werkvloer, in de zorg en voor particulieren.

Al jarenlang geef ik stoelmassages bij diverse bedrijven zoals ziekenhuizen, scholen, kappers, financiële dienstverlening, juristen online marketeers, bedrijfsverzamelgebouwen etc. Daarnaast kom ik in diverse verzorgingsinstellingen van Cordaan, Amsta, Amstelring en ZGAO voor het geven van verwenmiddagen voor ouderen en mensen met een beperking.

Ik vind het heerlijk om mensen onder mijn handen te laten ontspannen. Ik weet altijd de pijnpunten te vinden en te verlichten en leg makkelijk contact met heel verschillende mensen.

Mijn benadering is zowel intuïtief als nuchter en ik heb oprechte belangstelling voor degene die ik voor me heb. Veel klanten geven aan dat ze zich in goede handen voelen en komen graag bij mij terug.

Door mijn opleiding Klassieke Massage met Oosterse filosofie, Stoelmassage bij Touch Pro Europe en een aantal aanvullende cursussen, ken ik diverse technieken en kan ik complete behandelingen geven.

Ook ben ik gecertificeerd werkplekadviseur en Mindfulness- en Compassiecoach.

Ik heb een uitgebreid netwerk van ervaren en enthousiaste masseurs, die kunnen worden ingezet bij grotere opdrachten.

Meander Massage-14.jpg
DSC_7203.jpg

Stoelmassage

Je hoeft niet een uur op een massagetafel te liggen om je te kunnen ontspannen.

Bij een stoelmassage rust je op een speciale stoel die het hele lichaam ondersteunt.

Ik masseer je rug, schouders, armen, handen, nek en hoofd.

In een half uur voel je je soepeler, lichter en frisser.

 

Je kunt je kleren erbij aanhouden, maar ik kan je ook op de blote huid masseren met een natuurlijke verwarmende massageolie. Net waar je behoefte aan hebt.

 

Ik heb een krachtige, stromende ontspanningsmassage ontwikkeld op basis van verschillende technieken, zoals Japanse drukpuntmassage, Thaise yogamassage, Zweedse massage, Mindfulness massage, Indiase hoofdmassage, Indonesische pitjit, holistic pulsing.

 

Het is een intense, effectieve behandeling, gericht op de doorbloeding van je huid en spieren, het afvoeren van afvalstoffen, het in beweging krijgen en in balans brengen van je energie.

Het kan zo hard en zo zacht als jij op dat moment wilt, dat stemmen we samen af.

bottom of page